O nama

Budite deo našeg sveta
ENGLISH WORLD je nastao 1993. godine u želji da svojim sugrađanima otvori vrata ka svetu, nauči ih drugim jezicima i upozna sa novim kulturama.

Iako je naša specijalnost engleski, danas naši đaci imaju mogućnost da uče osim engleskog i nemački i ruski jer smo prepoznali promene na globalnom nivou. Zato se i zovemo English World – škola koja kroz engleski i druge svetske jezike otvara vrata sveta i raznovrsne mogućnosti.

Uspeli smo da postanem jedna od najboljih škola stranih jezika u smederevskom okrugu zahavaljući tradiciji, kvalitetu i stručnosti.

Kroz English World vrata je prošlo preko 1500 polaznika za ovih 25 godina, zadovoljni i zahvalni na stečnom znanju. Dokaz toga je i BRONZANA medalja od BRITISH COUNCIL London za uspeh na Cambridge ispitima za 2011, 2013, 2014. i 2016. godinu. U 2018. godini smo učvrstili naše dugogodišnje partnerstvo sa British Council-om i njihovim Addvantage programom, kao i sa Cambridge University za međunarodne ispite, jer smo osamnaestu godinu zaredom imali sto posto proloznosti na ESOL Cambridge Exams.

Naši profesori

Su native speakers

Engleski i nemački su maternji jezik naših predavača, jer su živeli i završili školovanje u engleskom i nemačkom govornom području i po tome smo jedinstevni. Tajna i ključ našeg uspeha je u tome što smo iskusni i posvećeni svom poslu. Oduvek smo bili inovatori i primer koji drugi prate, na šta smo veoma ponosni.

Naša posvećenost

Poslu

Stalno pratimo novitete u metodama podučavanja stranih jezika. Škola je oporemeljena najsavremenijim sredstvima za rad kao što su smart interaktivne table, koje u velikoj meri pomažu učenicima da savladaju gradivo, koje je predstavljen na jedan jedinsteven, intersantan, dinamičan i savremen način. U okviru škole je i bogata biblioteka u kojoj su knjige i časopisi gradirani prema raličitim nivoima znanja. Jedina smo privatna škola u Smederevu koja je uložila napor i sredstva da u okviru svog jezičkog centra ima biblioteku, jer jezik se učvršćuje ne samo kroz govor, nego i kroz čitanje.

Zašto ne bi i vi postali deo našeg uspeha i naše porodice?
Naše duge veze sa British Council-om i partnerstvo kroz Addvantage Program i međunarodnim institucijama IATEFL; EQUALS i GOETHE INSTITUT omogućavaju nam da smo u trendu sa najsavremenijim metodama u podučavanju i edukaciji.

Zato smo sigurni da smo najbolji jer na prvom mestu su nam naši učenici. Pratimo njihov razvoj i učenje kako bi im približili svet jezika a istovremeno testiramo njihovo znanje na jedan jedinstven i nov način koji motiviše i poznat je samo polaznicima našeg jezičkog centra.
Kod nas su deca i odrasli uvek zadovoljni jer mi brinemo o njima i učimo ih više od samog jezika. Otvaramo im vrata ka budućnosti i izazovima. Brojni uspesi na raznim takmičenjima, dobijanje stipendija za Veliku Britaniju, SAD i Nemačku kao i 100% prolaznosti na Cambridge ispitima od 2000. godine do danas govore dovoljno o našoj posvećenosti i ljubavi prema poslu i našim polaznicima.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja

ZA sva pitanja i sugestije, kontaktirejte nas:

englishworld67@gmail.com

Nastali smo 1993. godine u želji da svojim sugrađanima otvorimo vrata ka svetu, da ih naučimo drugim jezicima i upoznamo sa novim kulturama. Iako je naša specijalnost engleski, danas naši đaci imaju mogućnost da uče osim engleskog i nemački i ruski jer smo prepoznali promene na globalnom nivou. Zato se i zovemo English World – škola koja kroz engleski i druge svetske jezike otvara vrata sveta i raznovrsne mogućnosti.