O kursuO kursu

U našem jezičkom centru predskolci zauzimaju jedno posebno i važno mesto.

Jako je važno da prvi koraci u učenju stranog jezika budu pod nadzorom iskusnih i kvalifikovani predevača, mi u English World smo veomo svesni toga.

Naš program je kreiran na jedan jedinstven način i blago onima koji su deo toga.

Kako to činimo?Kako to činimo?

Engleski jezik se prezentuje deci kroz teme iz njihovog okruženja, dodatne kreativne aktivnosti i multimedijalna učila koja stimulišu decu da uče i nauče.

Nastava se izvodi po najnovijem međunarodno priznatim udžbenicima koji su obogačeni audio materijalom kao i materijalom za interacktivne bele table, koje u velikoj meri pomažu učenicima da savladaju gradivo, koje je predstavljeno na jedan interesantan, dimamičan i savremen način. Nastava se izvodi na zabavan način uz upotrebu slika, raznih igara, muzike i glume koje na interesantan način deci približavaju jezik.

Posebna pažnja se posvećuje najmlađim učenicimak kako bi im se omogućilo učenje u opuštenoj atmosferi. Nastava se odvija u malim grupama ( za ovaj uzrast ne više od 8) jer naši polaznici su uvek na prvom mestu i treba da se osećaju kao da su nešto posebno.

Investirajte u budućnost

VAŠE DECE

Mi cenimo Vašu investiciju u budućnost Vaše dece i naš cilj je da razvijemo dečje jezičke sposobnosti do maksimuma.
Ono što je izuzetno važno, je da su vaša deca u toku nastave aktivna, da ih podstičemo i motivišemo da govore na stranom jeziku, i da učenje dožive kao interesantnu, a ne dosadnu aktivnost.

Naš cilj?Naš cilj?

Akcenat za ovaj uzrast se stavlja na usvajanje vokabulara i na kraju usavršavanje konverzacije kroz primenu svega naučenog u govoru.

 

Nastava

SE IZVODI:

Po najnovijim međunarodnim programima po CEFR skali. Na kraju tečaja vaše dete bi trebalo da, osim pesama, prepozna i izgovori od 150 do 200 reči i sklapa osnovne rečenice, i sve to posle prve godine učenja jezika.

To je izvanredno s obzirom da dete ima 4 godine.
Uspeh naših učenika je naš uspeh!
Pridružite se našoj English World porodici.
Nastali smo 1993. godine u želji da svojim sugrađanima otvorimo vrata ka svetu, da ih naučimo drugim jezicima i upoznamo sa novim kulturama. Iako je naša specijalnost engleski, danas naši đaci imaju mogućnost da uče osim engleskog i nemački i ruski jer smo prepoznali promene na globalnom nivou. Zato se i zovemo English World – škola koja kroz engleski i druge svetske jezike otvara vrata sveta i raznovrsne mogućnosti.