Školarci

Ponosni na naše mališane

Za decu od 6 do 12 godina

Nastava se odvija po najsavremenenijim, međunarodnim priznatim metodama po CEFR skali i u sklopu sa Cambridge Young Learners Program.  

Nastava se odvija u malim grupama (od 5 do 10 polaznika) što omogućava kvalitniji i intenzivniji pristup svakom polazniku. Nastava je interaktivnog karaktera gde se razvija govor, čitanje i pisanje na stranom jeziku.

English World je jedina škola u Smederevu gde učenici već u prvom razredu nauče da čitaju i pišu po ELEMENTARY LANGUAGE PROGRAM.

Nastavnici školovani u inostranstvu, posvećeni i iskusni u svom poslu, brinu o svakom polazniku i prate njihov razvoj.

član jezičkog centra gde vladuju vedre boje i atmosfere.

Neka vaše deteNeka vaše dete

postane član jezičkog centra gde vladuju vedre boje i atmosfere.
Vaš,

NastavaNastava

Se izvodi po najnovijem međunarodno priznatim udžbenicima koji su obogaćeni audio materijalom, kao i materijalom za interacktivne bele table, koje u velikoj meri pomažu učenicima da savladaju gradivo, koje je predstavljeno na jedan interesantan, dimamičan i savremen način.

Završni test

Na kraju kursa svi polaznici polažuju završi test iz svih segmenata jezika i dobijaju jezičke sertifikate sa mogućnošćču polaganja Cambridge Young Learners of English – međunarodni testovi.

Takođe svaki naš polaznik postaje član English World Club, što omogućava razne povoljnosti.

NE OKLEVAJTE

Ne propustite da vaše dete postane član jezičkog centra gde vladuju vedre boje i atmosfere. Budite i vi deo naše čarolija i iskoriste rođenski popust za sve nove polaznike u English World.

Investirajte u budućnost

Mi cenimo Vašu investiciju u budućnost Vaše dece i naš cilj je da razvijemo dečje jezičke sposobnosti do maksimuma.
Ono što je izuzetno važno, je da su vaša deca u toku nastave aktivna, da ih podstičemo i motivišemo da govore na stranom jeziku, i da učenje dožive kao interesantnu, a ne dosadnu aktivnost.

Nastali smo 1993. godine u želji da svojim sugrađanima otvorimo vrata ka svetu, da ih naučimo drugim jezicima i upoznamo sa novim kulturama. Iako je naša specijalnost engleski, danas naši đaci imaju mogućnost da uče osim engleskog i nemački i ruski jer smo prepoznali promene na globalnom nivou. Zato se i zovemo English World – škola koja kroz engleski i druge svetske jezike otvara vrata sveta i raznovrsne mogućnosti.